Reviews

Lees hier hoe andere klanten die u voor gingen ons beoordelen.
Uw mening is belangrijk voor ons. laat u ook een review achter?

 

282 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Service 8,7
Deskundigheid 8,5
Prijs kwaliteit 8,3
   
Totaal 8,5
  • Bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Tweedehands Range Rover Sport gekocht. Zonder problemen een proefrit kunnen maken. Daarna geen dwingend verkoopbedrag, kon er gewoon nog over nadenken. Uiteindelijk de auto naar tevredenheid gekocht. Na koop bleek er een klein probleempje met de PDC. Geen probleem om terug te komen. Keurig in orde gemaakt. Mijn ervaringen met verkoper Bart zijn zeer positief. Zeer vriendelijke en opgewekte man die verstand van zaken heeft en graag vol enthousiasme veel informatie geeft over de verschillende occasions. Geen bullshit verhalen, gewoon wat het is. Een verademing om op zo'n manier een occassion te kopen. Ik blijf hier graag komen ook al moet ik uit Almere komen. Wat mij betreft een aanrader om in de gaten te houden wanneer je een occassion wilt kopen. Emile Lancee / Almere / 13-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Goede ervaring verteld een eerlijk verhaal. Laurens BIjl / AMstelveen / 29-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Tamara van der Meer / Kamerik / 28-09-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 12-09-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Al jarenlang uitstekende ervaringen met dit familiebedrijf Aggie Balk / Rotterdam / 05-09-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Na in hier het verleden goede ervaringen opgedaan te hebben, ben ik bij het zoeken naar een bedrijswagen direct weer naar Autobedrijf Wil van der Tol gegaan.
    Hier ben ik ontzettend goed geholpen, ik werd serieus genomen en er is maatwerk verricht!
    Hier doen ze liever 2 stappen teveel voor de klant dan een halve te weinig.
    Wil van der Tol, Bedankt!
    Aryan Muilwijk / Kamerik / 02-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • We willen een andere 2e auto. Iets leuks gezien op internet. We zijn niet van die plakkers die uren gaan kijken. Hop naar binnen, mijn vriendin op slag verliefd, binnen budget, goede garantie voorwaarden. 1-2 tje zou je zeggen.

    Tot mijn verbazing zat een proefrit er niet in. De verkoper gaf aan geen zin te hebben de auto voor 30 min klaar te moeten maken als hij niet zeker wist dat we er financieel uit zouden komen?! Ik haakte volledig af op deze instelling maar mijn vriendin wilde blijven.

    Voor onze oude auto al een bod via de bekende taxatie bedrijven gekregen na een uitgebreide inspectie door een expert. Maar was toch benieuwd wat deze verkoper er van zou maken. Tot mijn verbazing waren 3 tellen rondlopen en 2 tellen naar de motor luisteren voldoende om tot de conclusie te komen dat er voor meer dan 2000 euro reparatiewerk nodig was om hem te verkopen.

    Perplex van deze snelle conclusie volgde een vreemde discussie. Wij moeten toch ook horen..... (ik moet niets) en tot 3 keer toe aangegeven dat ik niets vreemd hoor aan de motor. ipv een auto kopen leek de discussie zich te richten op het afzeiken van mijn auto. Ik moest ook maar op internet kijken daar staat het vol met problemen....

    Uiteindelijk het financiële gat maar als excuus gebruikt om ons bezoek te beëindigen. Enfin zeiken zonder oplossing is zo Hollands dus als tip voor dit bedrijf:

    Als je klant serieus is geïnteresseerd en dat kan ook binnen 15 minuten, bied dan een proefrit aan voordat je over de euro's wilt praten.

    Stel jullie vermoeden is juist. Geef dan of aan dat je niet geïnteresseerd bent in inruil of bied een inspectie/taxatie aan. Je bent tenslotte een garage bedrijf! (cross-selling) En ga niet onderuitgezakt en verhaal ophangen dat je ons een plezier doet omdat je eigenlijk helemaal geen zin hebt in die complexe reparatie. Uiteindelijk mijn vriendin op de terugweg moeten geruststellen dat de auto veilig is voor haar en onze kinderen.


    D. Opdam / Sassenheim / 01-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 1
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    1
  • prettig Fred Willemze / Woerden / 29-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Nette schone winkel, vriendelijk kundig personeel. Joost De Meij / Rijswijk / 25-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Uitstekende ontvangst en begeleiding van koop t/m aflevering. Zeer deskundige verkoper wist alles van de auto, en was zeer open.Ben ook heel blj met de auto. Ad Heesters / Woerden / 24-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Dhr./mevr. / / 02-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Uitstekende service bij aankoop van een occasion, waarbij alle afspraken zijn nagekomen. jeroen / / 27-07-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Mijn ouders en ik hebben al jaren zeer goede ervaringen met Autobedrijf Wil vd Tol in Kamerik.
    We worden altijd super goed geholpen bij reparaties, aanschaf gebruikte auto's, APK enz. Autobedrijf Wil vd Tol is een bedrijf dat echt met je meedenkt en altijd samen in overleg de beste keuze maakt voor jouw specifieke situatie, het is gewoon een top bedrijf! Micha van Soest / Woerden / 25-07-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Marcel / / 25-07-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Uitstekend Margreet Kokshoorn / / 17-07-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Al 31 jaar tevreden klant (vanuit Rotterdam) voor achtereenvolgens nieuwe auto en meerdere gebruikte auto's, APK en onderhoud. Professionele zakelijke afhandeling en vriendelijke bejegening. Altijd vooraf overleg over te maken kosten. Een "10" vind ik te overdreven maar is het bedrijf eigenlijk wel waard. Aggie Balk / Rotterdam / 14-07-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik rij speciaal uit Rdam voor de geweldige klantgerichte, vriendelijke en kundige service. Al 15 jaar! Koos Halkes / Rdam / 06-07-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Peter kroon / kockengen / 28-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer vriendelijke en (voor zover door mij te beoordelen) deskundige hulp, gaat verder dan alleen een reclamepraatje. Goede uitleg, waarvoor ruim de tijd wordt genomen. Mario Heemskerk / Hoofddorp / 26-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zeer prettig en klantgericht te woord gestaan en geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. De afspraken zijn goed nagekomen en de auto is keurig opgeleverd. De betrouwbaarheid van Van der Tol moet nog blijken maar tot nu toe voelt het zeer goed! Joost van Haren / Eemnes / 25-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zantina Oorschot / IJSSELSTEIN UT / 21-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Ik ga altijd voor onderhoud aan mijn auto naar dit bedrijf , leuke mensen , goede service , eerst even een belletje voordat ze iets gaan maken , zodat de rekening achteraf geen verrassing is . Carrol van der Tol / Waarder / 20-06-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Vriendelijk, professioneel en proactief. Chris B / Vleuten / 16-06-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • De service is erg persoonlijk.
    Vervangend vervoer (zonder huurkosten) wat al klaar staat is erg prettig.
    Ik ga er van uit dat de service goed is verleend. Ik kan de deskundigheid en kwaliteit echter niet vergelijken met andere bedrijven. Jeroen Molenaar / Woerden / 25-04-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Na een total loss schade van onze vorige auto zijn we helemaal vanuit het oosten des lands naar Kamerik gereden en hebben bij Wil van der Tol een gelijkwaardige occasion gekocht die aan onze wensen voldeed.Gezien het feit dat we die auto maar voor de helft hebben kunnen aanbetalen en momenteel nog in afwachting zijn van volledige schade uitkering heeft Wil van der Tol begrip getoond voor onze situatie en ons die auto alvast toevertrouwd en de sleutels overhandigd.Dit verdiend absoluut respect en een dikke pluim.Welk autobedrijf geeft heden ter dage nog een auto mee met een prijskaartje in 5 cijfers die maar voor de helft is aanbetaald.Onze ervaring met Autobedrijf Wil van der Tol:een keurige showroom met erg vriendelijke verkopers,doen niet moeilijk en alles is bespreekbaar.Tussentijds betalingsprobleem na aankoop keurig opgelost en 2 weken lang door hun een mooie huurauto ter beschikking gesteld voor een habbekrats.Dit noem ik top service!
    Al zal ik er 260 km.voor moeten rijden,maar de eerst volgende auto wordt wederom gekocht bij autobedrijf Wil van der Tol.
    Richard in het Veld / Oldenzaal / 18-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Om even wat zaken recht te zetten van mijn vorige recentie over het auto bedrijf wil van der tol
    Na een hoop mis communicatie ben ik tevreden over de wijze waarop de heer van der tol de zaken heeft op gelost
    Telefonisch contact gehad en beide zijde van het geval netjes uitgelegd

    En naar tevredenheid van beide zijden zijn we tot een oplossing gekomen

    Daarvoor dank Lars / Lelystad / 11-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Dieter F. HEINIS / de Meern / 11-04-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    9,5
  • ik ben blij met Wil van der Tol als betrouwbare, deskundige en klantgerichte dealer Jon van der Strate / Mijdrecht / 09-04-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Dit bedrijf wil alleen maar verkopen
    en het maakt niet uit op welke wijze

    Heb voor veel geld een auto gekocht nu blijkt dat deze auto een kapotte koppakking heeft en een gescheurde kop
    Dus ik voel me echt heel erg genaait
    Want ook word er niet gereageert als me de garage op de hoogte stelt

    dit bedrijf denkt alleen aan winst marges en niet aan de kwaliteit van wat ze verkopen
    Want volgens meerdere vakgarages waar ik geweest ben heeft de verkoper dit euvel geweten Lars . / Lelystad / 08-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 1
    Prijs kwaliteit 1
    1
  • positief, deskundig en eerlijk advies Maurice Geraets / De Meern / 24-03-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Jon van der Strate / Mijdrecht / 20-03-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Heel erg kundig bedrijf welke de klant centraal stelt en waarvoor geen moeite te veel is! Zeer vriendelijk en deskundig personeel! Sander Werensteijn / Driebergen-Rijssenburg / 16-03-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Hulpvaardig, betrouwbaar, open en transparant Barend Meijers / Woerden / 10-03-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Prima Fieneke van den Brink / Cothen / 24-02-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Wordt altijd goed geholpen en er wordt meegedacht met mijn wensen. Dhr./mevr. / / 16-02-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Alles altijd helemaal prima. Betrouwbaar. Snel. Netjes. Behulpzaam. Vriendelijk. Buitengewone klantvriendelijkheid, die echt is gemeend, en van alle lagen van de werkvloer. Joke Jonkhoff / Amsterdam / 10-02-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • uitstekend, staan altijd klaar bij problemen! Marjan Sol / Kamerik / 10-02-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    9
  • mijn ervaringen met dit bedrijf zijn top.
    super snelle service bij reparatie.
    auto ging om 12.00 uur stuk. om 16.30 uur weer gerepareerd (nieuwe startmotor) zodat een weekendje uit met de familie gewoon kon doorgaan. Emiel Kwakkenbos / Kamerik / 30-01-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zeer positief. Sophie Van Oene / Harmelen / 26-01-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • vriendelijk personeel erg behulpzaam en snelle service trudie andriessen / kamerik / 24-01-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Goed persoonlijk contact, ook met de monteurs, betrouwbaar en fijne garage die altijd voor je klaar staat
    in de afgelopen 40 jaar! Fred van Meijer / Vinkeveen / 23-01-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Bij toeval terechtgekomen en inmiddels jaren klant met inmiddels 2 auto's Rob Scholtens / Kamerik / 11-01-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • leni de koning-verheul / / 11-01-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Prima autobedrijf met hart voor de klant. Ze zoeken altijd naar de beste/goedkoopste oplossing. Soms zijn ze iets te terughoudend in het uitvoeren van reparaties maar dat onderscheid ze wel van merk/dealer garages! Berny Oude Kempers / Nieuwegein / 10-01-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • peter hoogervorst / de kwakel / 06-01-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Dhr./mevr. / / 28-12-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling nee
    Service 6
    Deskundigheid 5
    Prijs kwaliteit 3
    4,7
  • Ze staan je vriendelijke te woord, leveren goede service Tamara van der Meer / Kamerik / 27-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Keurig verzogd bedrijf met vriendelijke mensen en veel vakkennis. Don Brinkmeijer / Woerden / 16-12-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Arthur Westerman / Mijdrecht / 01-12-2016 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • dirk de bruin / aalsmeer / 30-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • betrouwbaar en servicegericht autobedrijf Jon van der Strate / Mijdrecht / 23-11-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goed Ton De heer / Kamerik / 09-11-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • We dachten een auto te kopen maar verkoper Wil van der tol is geen vriendelijke verkoper, onpersoonlijk en arrogant. De verkoopprijs is blijkbaar een vaste prijs en meneer is beledigd als je dat er niet voor wil betalen. Absolute no go! Stefan G / Nieuwegein / 11-10-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 1
    Prijs kwaliteit 8
    3,3
  • wim ros / Vinkeveen / 27-09-2016 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • R. Severs / Harmelen / 19-09-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Prima ervaring Henk Koren / Kamerik / 10-09-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Gerard Van der meer / Detmold / 04-09-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 7
    9
  • Goed, en wij werden heel vriendelijk geholpen Andre Spek / Woerdense Verlaat / 29-08-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Persoonlijk en meedenkend en familiegevoel.
    Stef Verhoeven / Utrecht / 09-07-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • correct, vriendelijk en veel service Ben Bles / Woerden / 08-07-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Een al jaren bekend familie bedrijf in Kamerik,men is altijd welkom voor een praatje of voor een kop koffie en er kan altijd gepraat worden over zaken in een gezellige en gemoedelijke omgeving en we komen er altijd weer uit ,al meer dan 45 jaar Wout Berkelaar / Vinkeveen / 15-06-2016 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 30-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Net auto gekocht dus alleen vooralsnog ervaring met verkooptraject.
    Zeer prettige ervaring, leuk, vriendelijk personeel en eigenaar.Denken goed mee en hebben zorg voor hun product en klant.
    Kom er zeker terug. Pano / Utrecht / 28-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Beloven van alles maar komen dit niet na! Auto slecht afgeleverd en voel me achteraf bij de neus genomen. Patrick Richel / Renswoude / 20-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 2
    Prijs kwaliteit 10
    4,3
  • Jim Bakker / Woerden / 12-05-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ruben Bouwman / Kampen / 11-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • ernest / Utrecht / 10-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • We hebben zeer goede ervaring met Autobedrijf Wil van der Tol.
    Vriendelijke mensen en goede service gerichte behandeling. Ad Boone / 's-Heer Hendrikskinderen / 05-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Prima familiebedrijf met veel persoonlijke aandag. D Wildeboer / Amsterdam / 26-04-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Jaap van Halen / Linschoten / 25-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Deskundig, voortvarende en vriendelijke service.
    Dit bezoek was voor bandenwissel en klein zaken. Ben Bles / Woereden / 20-04-2016 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Prima service Joris Molenaar / Kamerik / 19-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • dit bedrijf is professioneel en klantgericht Jon van der Steate / / 16-04-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ben al zeer lang klant bij Wil van de Tol.
    Naast het prettige contact en de goede adviezen is het ook verder altijd prima geregeld rond service en evt aankopen andere auto's
    Inmiddels denk ik in al die jaren al 8 auto's in onderhoud en of aangeschaft via dit bedrijf Alphons Rijnbeek / Kamerik / 15-04-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • goede communicatie, prijs is goed. Donny Brinkmeijer / Woerden / 15-04-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3

  • Beste Wil van der Tol en medewerkers

    Heb net een Toyota gekocht en ben tot nu toe tevreden.
    Klantvriendelijk geholpen en kan nog niks beoordelen hoe of wat. Magda Lehmann / woerden / 11-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid n.v.t.
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    0
  • Ik twijfel nog, heb 1 goede aftersales ervaring gehad. Maar kreeg bijvoorbeeld bij aankoop in plaats Bovag garantie een 3 maanden coulance aanbod? Nu zit er na een weekje gele/witte smurrie aan de oliepeilstok en wordt door van der Tol gezegd dat het geen probleem is. Telefonisch wordt dat gezegd er is niet eens echt naar gekeken, men heeft daar blijkbaar een glazen bol! Wanneer ik google op smurrie / sludge aan oliepeilstok komen daar toch heel andere dingen naar boven die ook veelal wijzen op bijvoorbeeld op een lekke koppakking. Als klant maar ook als autobedrijf zou ik dan toch meer zekerheid willen hebben en even daadwerkelijk kijken in plaats van telefonisch afdoen!
    Voorlopig geef ik ze het voordeel van de twijfel, maar echt prettig rijden is het zó niet. Werner Brocken / Amersfoort / 02-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Peima Wim Ros / Vinkeveen / 01-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • 31--03-2016 hier een prachtige Suzuki alto gekocht wij kwamen van uit zeeland en zijn super geholpen de auto werd ter plaatsen gekeurd en afgeleverd top service en zeer klant vriendelijk garage van der tol bedankt !!!! diny van de water / vlissingen / 01-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goede ervaring. D K / L / 31-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • zeer goede service. altijd bereid om mee te denken met de klant. Emiel Kwakkenbos / Kamerik / 29-03-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • M Koek / Leidchendam / 28-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik heb een Opel Zafira 1.8 sport gekocht bij dit bedrijf we zijn netjes geholpen en de auto is netjes afgeleverd twee weken na de aflevering ging het acculampje branden de dynamo had de geest gegeven dit is super netjes opgelost door het bedrijf dit hebben hun uit service gemaakt en we hebben zelfs vervangend vervoer gehad! Thomas Wapenaar / IJsselstein / 27-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Dhr./mevr. / / 22-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Zeer vriendelijke servies Bjorn Huisman / Frankrijk / 11-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ik heb mijn auto al een aantal jaar in onderhoud bij Wil van der Tol. Hier ben ik tevreden over.
    Afgelopen week hebben we onze oude auto ingeruild voor een andere bij Wil van der Tol. Ik kreeg een redelijke prijs terug voor mijn oude auto. Ook werd er goede service verleend omtrent het overzetten van winterbanden op een andere velg zodat deze ook bij de nieuwe auto bruikbaar zijn en het plaatsen van een trekhaak.
    Heel tevreden met de gang van zaken en ook met de nieuwe auto. Krijn Dirk Verbruggen / Kamerik / 09-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Marco Lodewijk / Zaandam / 05-03-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 05-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Gilbert Wijna / Kamerik / 02-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Correcte klantgerichte benadering Bauke Wagenaar / Zoetermeer / 27-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Via internet contact opgenomen, vriendelijk ontvangen, afspraken worden na gekomen. J. Brink van den / Millingen aan de Rijn / 25-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Jon van der Strate / Mijdrecht / 23-02-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Een fantastisch deskundig betrouwbaar autobedrijf, met zeer vriendelijk personeel. Vooral dhr. W. van der Tol jr. deze man verdiend de warme douche! edwin rijghard / den haag / 21-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Ook de verdere afwikkeling van de inruil van mijn auto en de aankoop van een nieuwe auto verliep zeer prettig. Bij aflevering was aan alle overeengekomen punten invulling gegeven.
    Kortom; een bedrijf waar afspraak nog steeds afspraak is en waar je met een gerust hart een auto kunt kopen! Wil, bedankt voor de prettige transactie. Yorick / Vleuten / 21-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Een klantvriendelijk bedrijf waar je met een gerust hart een auto kunt kopen.
    Wordt goed geholpen en men heeft alle tijd voor uitleg. W.A. Wijngaards / Vaassen / 16-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 16-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Prima, afspraken zijn netjes nagekomen en bij aankomst was auto conform omschrijving. Frans Hermsen / Naaldwijk / 15-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Heel goede en persoonlijke service! Je voelt je absoluut geen "nummertje" bij hun.
    Berny Oude Kempers / Nieuwegein / 14-02-2016 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Regina Griffioen / Harmelen / 14-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Wasserij Woerden Bakker / Woerden / 06-02-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Gerard de Heer / Kamerik / 25-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 6
    7,3
  • cas timmerman / oosthuizen / 24-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Martine Postma / Utrecht / 22-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Uitstekende ervaringen al gedurende meer dan 40 jaar.klantvriendelijk,duidelijke uitleg over evt reparaties Wout Berkelaar / Vinkeveen / 19-01-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zeer goede service. Kennis van zaken. N Loendersloot / Maarssen / 18-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Radj Newalsing / Nieuwegein / 12-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • top bedrijf. zeer goede service en klantgericht. Emiel Kwakkenbos / Kamerik / 12-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Nog even voor de volledigheid, want ik realiseer me dat mijn eerste beoordeling wat sober was:

    Dit autobedrijf is een zaak waar je zowel je auto zou moeten kopen als deze in onderhoud geven! Bij aanschaf krijg je prima informatie en heel goede after-sales coulance garantie. Een (dure) Bovag garantie oogt stabieler maar is dat in mijn ervaring absoluut niet.
    Prima familie-bedrijf dus, geholpen worden zoals je dat graag wilt.
    Bij mijn autoschade voor de kerst hebben ze alles op alles gezet om mijn auto bijtijds gerepareerd te krijgen. Het is echt bewonderenswaardig hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, ook met inzet van 2e-hands onderdelen.

    Mijn complimenten hiervoor en een flinke upgrade van de beoordeling! Berny / / 03-01-2016 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Wij waren op zoek naar een tweedehands auto, niet te duur. Wij rijden nagenoeg niets per jaar nl. Na een advertentie op internet gezien te hebben op pad gegaan. Zeer aardige mensen, hulpvaardig en servicegericht. Besloten om deze auto bij hen te kopen en bij hen in onderhoud te nemen.

    Helaas hebben wij precies 2 dagen van deze auto mogen genieten. Oudejaarsavond is deze door vandalen in de brand gestoken..... Francesco Colella / Woerden / 02-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • klantvriendelijk en goede service Jon van der Strate / Mijdrecht / 31-12-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Rob Brinkman / Amsterdam / 23-12-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Fantastische garage! Prima service en hulp als je dat nodig hebt.
    Ze denken mee en zoeken bij reparatie de beste maar goedkoopste oplossing.
    Bij aanschaf van een auto geen belachelijke afleverkosten en een prima coulance-garantie. Berny Oude Kempers / Nieuwegein / 21-12-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
    Bedankt voor uw leuke recensie! Wij wensen u fijne feestdagen en een prettig en gezond 2016 !! Groetjes Wil en Sander
  • JPJ Koenraad / Woerden / 11-12-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Fieneke van den Brink / Cothen / 10-12-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • verkoop is prima verlopen duidelijk en volgens afspraak nico satter / geldermalsen / 06-12-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik heb maandag jongstleden een auto gekocht en vandaag gaan halen ben zeer tevreden hoe ik ben ontvangen en hoe alles was geregeld en afgehandeld in een woord prima John Kirkels / Weert / 04-12-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Ben al vele jaren klant bij dit autobedrijf.
    Op mijn twee auto's na komen al mijn auto's die ik door de jaren heen heb aangeschaft bij dit bedrijf vandaan of dat nu nieuwe of gebruikte waren.
    En de enige slechte ervaring die ik heb is dus met een auto die ik daar niet heb aangeschaft.
    Prima service goed bereikbaar en goede communicatie. Alphons Rijnbeek / Kamerik / 03-12-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Goede service Sami Ozturk / Delft / 02-12-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 10
    9
  • prima Jon van der Strate / Mijdrecht / 01-12-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Maurice Lesimanuaja / Woerden / 01-12-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Prima communicatie met klant.
    Geen overdreven"verkoopgedrag",maar gewoon "gewoon". A,P Oudenes / Stolwijk / 29-11-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • In verband met de aankoop van een gebruikte auto heeft Autobedrijf Wil van der Tol voor mij een auto gezocht op basis van mijn specifieke wensen en de aankoop en levering van de auto gedaan. Hierin heeft het autobedrijf snel geschakeld en is zeer flexibel met een uitstekende service en open en transparante communicatie. Ik ben zeer tevreden! Eric / Utrecht / 29-11-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Zeer goed Dhr./mevr. / / 20-11-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • edwin severs / woerden / 20-11-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Nicole Overbeek / Heerhugowaard / 15-11-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • het was een goede samenwerking en service. wij hadden wel iets van de prijs er nog afgezien, maar alleen dat was het enige punt. guiliano petri / wilp / 07-11-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 6
    7,3
  • Arthur Westerman / Mijdrecht / 04-11-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Sander Baas / Utrecht / 27-10-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Vriendelijke medewerkers, geen opdringerige verkopers. Goede afspraken die vervolgens ook nagekomen worden. Assortiment occasions ziet er goed uit. Kees Douw / / 25-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede service. Personeel bereid om langer door te werken. De zaken werden op een nette manier geregeld, er was aandacht voor onze wensen m.b.t. de auto, aangezien de inruilprijs ons wat tegenviel. Het was prettig om hier een auto te kopen! Els Roza / Gameren / 20-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • alard goeting / kamerik / 19-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Een gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Wil van der Tol. Zeer goede service. Ze komen hun afspraken na, op tijd, en doen zelfs meer dan dat. Keurige behandeling alles tip top in orde. Ik kan dit autobedrijf bij iedereen aanbevelen. Per slot van rekening gaat het wel om een auto. Top bedrijf!! David de Visser / Amsterdam / 16-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Onlangs een mooie jong gebruikte Fiat Punto evo gekocht bij Autobedrijf Wil van der Tol. Ik ben zeer tevreden over de auto en hoe zij de auto rijklaar hebben geleverd.

    Ik vind het een vriendelijk en betrouwbaar autobedrijf !
    Dhr. Ten Voorde / Maastricht / 16-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Ruim aanbod van diversen auto's (merk en leeftijd). Zoals een bekende van me (franchise baas Profile Tire center) vertelde: Daar kan je een auto kopen! Bert Oudshoorn / Uithoorn / 13-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zeer goede service, denken met je mee en komen afspraken na. Ronald van Maanen / Zeewolde / 06-10-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Heel prettig en betrouwbaar. Dhr./mevr. / / 14-09-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • gerard van der meer / groningen / 08-09-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Goed, altijd bereid om mee te denken. Dhr./mevr. / / 07-09-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Gisteren mijn leuke tweedehands Suzuki Alto opgehaald bij Autobedrijf Wil van der Tol. Wat al naar voren komt in andere recensies herhaal ik graag. De verkoper heeft echte aandacht voor jou als klant! Ik heb met plezier daar mijn auto gekocht. Ik heb een goed gevoel bij mijn aankoop en hoop jaren plezier te hebben van mijn nieuwe aanwinst! Laura / Zoetermeer / 06-09-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Fieneke van den Brink / Cothen / 04-09-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 6
    7,7
  • Een betrouwbaar familiebedrijf met deskundige en vriendelijke mensen. Alex van Es / Bodegraven / 01-09-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 30-08-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Voor een gebruikte auto.... Cabrio 206CC goed verhaal en eerlijke uitleg en overleg! Vanmorgen kijken 13:00 met de auto naar huis! Top! Richard Zweers / Zevenaar / 21-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Ton Rijnbeek / KAMERIK / 19-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 6
    7
  • Ik vond de de service en de aflevering goed, ik zal jullie van harte aan bevelen. Eric Burer / Veenendaal / 19-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Rob Steen / Harmelen / 18-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Ton Gollenbeek / Nieuwegein / 18-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Wij zijn al jaren klant en naar volle tevredenheid. Robert en Julia van Soest / Woerden / 04-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 04-08-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 04-07-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • vriendelijke en behulpzaam! Sandra Bekaert / Amstelveen / 02-07-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Mieke Bierkens / Eindhoven / 02-07-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik heb voor e 1e keer een auto gekocht bij Wil van der Tol, daarbij is de service en de klantvriendelijkheid mij opgevallen, deze beschouw ik als zeer hoog. Wim van der Moolen / Kamerik / 28-06-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 27-06-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Marjella de Block / Hulst / 24-06-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 22-06-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 6
    6,7
  • Vriendelijke mensen, goede service. Ik gaf aan dat ik me stoorde aan wat lakbeschadigingen op de occassion, deze werden zonder meerprijs hersteld, stukje folie Is opnieuw geplakt. Bovag garantie was goedkoop erbij te krijgen. Prima service!!! Kevin Boor / Dordrecht / 19-06-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Jos Sluijs / Woerden / 17-06-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Onze ervaringen met Wil van der Tol zijn positief je wordt vriendelijk te woord gestaan, en goed op de hoogte gehouden van de bevindingen en kosten van de reparatie. Donny Brinkmeijer / Woerden / 11-06-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Prima service, altijd op korte termijn een afspraak te maken. Krijg zonder problemen een leenauto mee. Ingrid Visser / Woerden / 10-06-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Het bedrijf is erg betrouwbaar en deskundig.
    Al lange jaren zijn we een tevreden klant die altijd deskundig en voortvarend geholpen wordt. Ben Bles / Woerden / 03-06-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 28-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Super autobedrijf, goede service en vriendelijk personeel. Echt een bedrijf waar je goed geholpen wordt en waar men de tijd voor je neemt. Een aanrader dus Sander Werensteijn / Driebergen-Rijssenburg / 22-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • uitstekende advisering en hulp bij aanschaf van een gebruikte auto Henk van der Steeg / Woudenberg / 18-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Aardige mensen, super geholpen. Helemaal blij met mijn auto janneke de pater / reeuwijk / 07-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • occasion auto gekocht + eigen daarbij ingeruild.
    Erg klantvriendelijk! Nemen echt de tijd om vragen te beantwoorden en mee te denken. Zelfs toen hun werktijd was afgelopen mocht ik nog een proefrondje rijden, echte service! Aline van der Wind / Montfoort / 07-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Wij hebben en heel goede ervaring met Autoberdrijf van der Tol
    onze BMW die wij een week ervoor gekocht hadden starte na een week niet geen probleem pa van der Tol kwam hem ophalen met een ambulance we hebben de auto gisteren opgehaald helemaal weer in orde . Johan en Jenny van den Berg Van den Berg / Monster / 06-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Vriendelijk, schoon bedrijf, zonder poespas en prettig te woord gestaan. Rosita Vonk / Houten / 26-04-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,3
  • Dhr./mevr. / / 24-04-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Fijne ervaring met Autobedrijf Wil van der Tol, goede uitleg over de auto. Er werd genoeg tijd besteed, nette levering van de nieuwe auto. Chantal / Breda / 20-04-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Mijn Alfa Gt was 7 jaar in onderhoud bij dit bedrijf. Naar volle tevredenheid. Ik schrijf was......omdat ik na zo,n tien jaar iets anders wilde. Ik heb nu bij dit zelfde bedrijf een gebruikte Alfa Giulietta gekocht (het moest een Alfa zijn) De doorslag om bij deze garage de Giulietta te kopen lag hem in het feit dat hij ook hier in onderhoud is geweest. Van harte aanbevolen! jan voorthuis / maarssen / 28-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Zeer goede service, geduldig en er staan voor de klant. Zeer tevreden. Jeroen de Haan / Vleuten / 24-03-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • T. Visser / Elst / 23-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Geweldig Dylan de Koning / IJsselstein / 21-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Dhr./mevr. / / 20-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Goede ervaringen. Zeer klantgericht.
    Na ongeval met auto heeft Wil er alles aan gedaan om ons te helpen. Zonder problemen een leenauto en hij heeft alles geregeld met de expert.
    TOP! D Wisseloo / Woerden / 18-03-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • prima geholpen bij aankoop van mijn tweedehands honda civic. Auto zag er netjes uit en werd volgens afspraak afgeleverd (nieuwe apk, netjes gepoetst). Prettig geholpen, eerlijke verkoper. Het hele aankoopproces is prettig verlopen. Een aanrader wat mij betreft! mocht ik in de toekomst op zoek zijn naar een nieuwe auto dan zou ik zeker even kijken of er bij van der tol iets voor mij bij staat. Jelle Sintenie / Schagerbrug / 13-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Voorals nu nog uitstekend Marcel Bosman / Hilversum / 07-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • Wim Feddema / Almere / 17-02-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • I.R. von Burg / Den Bosch / 16-02-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • melissa kaat / zevenhuizen / 14-02-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • prima Esther de Boer-Bik / Voorschoten / 08-02-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Heel goed en proffesioneel Alex Verburg / Gouda / 31-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Hele goede service, en klantvriendelijk. Marion SlootwegKen / Kamerik / 31-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • nu bijna een jaar klant met mijn zwart en zeer tevreden R. Guyt / Den Haag / 25-01-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Erg goed geholpen, ondanks dat het een vrij goedkope auto in aanschaf was wordt er ontzettend veel tijd voor je gemaakt maar niet opdringerig zoals bij veel andere garages. Daarbij worden er geen extra kosten voor het rijklaar maken gerekend wat ik erg netjes vindt maar het grootste pluspunt was dat er toch wel wat zaken uit kwamen bij de apk, veel daarvan waren geen rede voor afkeuring maar zijn gewoon vervangen en gerepareerd. Super service! De volgende auto halen we zeker hier!! Samantha K / hazerswoude / 22-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Wij hebben hier onze "nieuwe"tweede hands auto gekocht. We zijn hier super fijn geholpen. Silvia Bos / Harmelen / 22-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Prima Fieneke van den Brink / Cothen / 22-01-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Prima service bij aanschaf gebruikte auto. Alles keurig volgens afspraak en prettig en persoonlijk contact. Rob / Utrecht / 06-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Helaas had ik me voor niets verheugd op eindelijk een sleutel met afstandsbediening, maar de verkoper wist niet dat deze niet meegeleverd zou worden, vertelde de eigenaar bij het ophalen vd auto.
    Misschien kunnen ze ons alsnog blij maken met een oplossing hiervoor. Als dit lukt zijn we 100 % tevreden.
    We hadden beiden het gevoel dat er een eerlijk verhaal werd verteld en dat is erg belangrijk bij het kopen van een auto.
    Hoop snel nog even van Wil te horen.
    Ellen en Michel Wennekers / Zeist / 21-12-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Prima bedrijf Piet Groeneveld / Zegveld / 06-12-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Prettig in de omgang, alle tijd. Deskundig en bereid een stapje extra te doen ; goed service! Harriet Roskam / Oudewater / 26-11-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ruben Van egmond / Harmelen / 28-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • erik de munck / / 28-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • robbert verkaaik / berkel en rodenrijs / 08-10-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Peter en Marieke van den Berg / Harmelen / 06-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • H p Visser / Woerden / 16-09-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • klantvriendelijk bedrijf, word goed op de hoogte gesteld of er iets vervangen moet worden etc! Gijs vd Geer / Kamerik / 15-09-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Goede ervaring, vriendelijk en bekwaam personeel zowel in de werkplaats als in de verkoop. Ronald van Beek / Harmelen / 15-09-2014 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Suzanne Van Husen / Vleuten / 15-09-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Een paar weken geleden een VW Golf 6 gekocht. Ik ben super geholpen, ook toen ik de eerste keer alleen kwam kijken. Geen opdringerige verkoper. In Den Haag en omstreken ben ik nog geen verkoper tegen gekomen die daadwerkelijk interesse toont. Patrick Reeberg / Den Haag / 10-09-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • aankoop 2e hands auto waarbij we super goed werden geholpen. Alle tijd werd genomen en alle ins en outs werden besproken. Zeer tevreden hierover en over de auto. Henk Stip / Culemborg / 21-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Erg prettig ontvangen en een goed verkoopgesprek gehad. Goed advies gekregen bij de keuze van mijn nieuwe auto. De verkoper nam alle tijd die nodig was. Een week later stond hij prachtig gepoetst klaar. Mathijs van der Hurk / Woerden / 14-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Ik heb bij Wil van der Tol een gebruikte auto aangeschaft. De verkoper was zeer kundig en sympathiek. Afspraken zijn goed nagekomen. Dit is een betrouwbare garage, waar ik al zo'n 20 jaar met plezier klant ben. Ron Molenaar / Woerden / 26-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Een jarenlange relatie met Autobedrijf Wil van der Tol, meerdere auto's in onderhoud en en gekocht en verkocht.
    Uitstekend, vakkundig, betrouwbaar autobedrijf. Bob Fetter / Haarlem / 21-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • De score was (nog) hoger geweest als mijn telefoontje iets beter was afgehandeld.
    "Persoon in kwestie is niet aanwezig u wordt teruggebeld": als hierbij was vermeld wanneer ongeveer, was dat beter geweest. Nu had ik die dag om 18:00 u.: verdomme, ze hebben niet teruggebeld. Belde van der Tol toch 's avonds nog om 21:00 u. Dit is prima service, maar als er in de eerste instantie bij was gezegd dat dat misschien ook wel 's avonds zou kunnen zijn was het helemaal super geweest! Brouwer Martin / Zijldijk (Gr.) / 10-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Trees Damen / Tiel / 05-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Dhr./mevr. / / 23-04-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • M.J. van der Vaart / Vinkeveen / 18-04-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • E. van Gastel / Amsterdam / 18-04-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Leo Bloem / Woerden / 14-04-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,3
  • Ik heb er een 2e hands auto gekocht, geen inruil, niet op de prijs afgedongen. Toen ik de auto opgehaald heb bleek de cruise control niet te werken. Daar heb ik over gebeld en ik kon langs komen. niet opgelost maar er moest een onderdeel besteld worden. Nadat dit in huis was bleek het niet het goede onderdeel te zijn, hij werkte nog steeds niet. Ben vervolgens naar een Hyundai dealer gestuurd voor een terugroep actie van de remsensor. hierna werkte het nog niet. Ik zou gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Zelf nog een keer gebeld en ik zou terug gebeld worden. nooit meer iets gehoord. ik ben inmiddels 3 maanden verder. Dhr./mevr. / / 09-04-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 2
    Prijs kwaliteit 7
    3,3
  • Kitty Jasperse / Amstelveen / 03-04-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Hallo,

    Tot nu toe geen ervaring.
    Via auto-track gevonden.
    Leuke bus met weinig kilometers gekocht bij jullie,we gaan het uitproberen en hopen veel plezier met de bus te krijgen. Irma Kampshof / ARNHEM / 28-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Stephan Verhaaf / Arnhem / 24-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • zeer vriendelijk en corect behandeld dion koppens / boxtel / 19-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • wij zijn zeer tevreden met de service. wij zullen ten zeerste aanbevelen. Steef Goette / 3563 SR Utrecht / 14-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • P Zaal / / 14-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • P. van den Berg / Oegstgeest / 10-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Ontvangst en onderhandelingen goed geregeld. Verkoper kan goed van zijn woorden komen. Aflevering kleine twijfel of auto wel schoongemaakt en gepoetst was.(waarschijnlijk wel buitenkant wasbeurt)
    Dik van Ingen / Wageningen / 26-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,3
  • Enthousiaste eigenaar met passie voor zijn vak. Eerlijk en zonder dubbele bodems. Gerhard Hulleman / Huizen / 23-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Kees Crum / Linschoten / 22-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Aan alles zie je dat dit een familiebedrijf is. De betrokkenheid voel je onmiddellijk.
    Voorbeeld service: Winter 2012 problemen met mijn Alfa GT. Lampje gaf aan dat ik geen meter meer mocht rijden. Het probleem waren de bobines. De volgende ochtend kwam "de baas" van Kamerik naar Maarssen om ze - in de vrieskou - te vervangen. Dat maakte veel indruk! jan voorthuis / maarssen / 19-02-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Ik ben echt super tevreden over jullioe bedrijf. Vooral de flexibileit en de persoonlijke service zijn erg goed. Ik koop mijn auto's voortaan bij jullie! Emile van Veen / Bénalmadena, Spanje / 03-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • bertie sangen / vinkel / 01-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7,3
  • Prettige ervaring. Lekker gewoon geen mensen in pakken. Stendert Kapiteijn / Vleuten / 31-01-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • Vanaf de schade- tot afhandeling en aanschaf andere auto
    Prima begeleiding en hulp Rob Scholtens / Kamerik / 27-01-2014 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • eric meuffels / engelen / 23-01-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • Richard / Bilthoven / 22-01-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Bij binnenkomst gastvrij ontvangen, personeel neemt de tijd en is deskundig.

    Ik heb mijn oude oude ingeruild voor een occasion, deze werd netjes afgeleverd met een nieuwe apk. john singh / rotterdam / 20-01-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Prettige en betrouwbaar overkomende dealer. Gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van tweedehands auto's.

    We zijn op Wil van der Tol gekomen na een zoektocht via internet naar een niet te dure tweedehands Opel Agila uit 2001. Gekozen om te gaan kijken omdat de auto er interessant uit zag, maar ook omdat we louter positieve referenties lazen op internet. We hadden al aardig wat Agila's vergeleken op internet en bij een handelaar een testrit gemaakt. Deze zag er qua prijs en km-stand in vergelijking met de anderen zo goed uit dat we wel moeten kijken. Prettige ontvangst en makkelijk tot zaken kunnen komen. Normaal onderhandel ik, maar vond de vraagprijs dusdanig redelijk dat ik dat hier niet heb gedaan.

    Wat het vermelden waard is, is dat we binnen een week te maken hadden met een accu die het een keer niet deed. Hoewel we geen garantie hadden, heeft de garage de accu doorgemeten en een nieuwe accu geleverd tegen een flinke korting, die wij zeer schappelijk vonden.

    Kortom: prettige dealer en de eerste zaak waar we weer gaan kijken als we over een paar jaar voor een groter model hopen te kunnen gaan. Thijs Metz / Rotterdam / 13-01-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede en persoonlijke aandacht voor de potentiële klant.
    Goed advies.
    Goede afwikkeling en aflevering. Henk Meeuwis / Wilnis / 09-01-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Vriendelijke ontvangst, prettige onderhandeling, komt betrouwbaar over.
    Goede service Dick Batenburg / Amsterdam / 10-12-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Vriendelijke ontvangst. Auto kon ook snel rijklaar worden afgeleverd. Saskia van der Weijden / Nootdorp / 09-12-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Snelle, duidelijke en eerlijke behandeling. Het was een prettige kennismaking. Voor wat betreft de geleverde auto is alles snel en conform afspraak geleverd. Ik ben zeer tevreden. Roel Stubbe / Den Haag / 04-12-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik ben al jaren klant bij autobedrijf Wil van der Tol. En ook deze keer weer perfect geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van een gebruikte auto.
    Prijs/kwaliteit is goed en wordt mede bepaald door de service gerichtheid van het personeel.
    Een autobedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen. Teun Groenendijk / Gouda / 03-12-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Stef Verhoeven / Utrecht / 03-12-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Klantvriendelijkheid zit in de genen!
    Geen 9-5 mentaliteit, staan altijd voor je klaar.
    Gewoon maar toch zo bijzonder. Dhr./mevr. / / 25-11-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Aad Vreede / Oosterhout NB / 25-11-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Zeer prettig geholpen. Laurent van Putten / Alphen aan den Rijn / 06-11-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Goed advies en hulp. Wordt geluisterd naar klant en gezocht naar win-win situatie. Fieneke van den Brink / Cothen / 29-10-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • het was prettig zaken doen, auto keurig verzorgt afgeleverd. A Peters / Sliedrecht / 14-10-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Maha Aïtelberd / Tilburg / 11-10-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Te gekke service! Serge Hogenbirk / Rotterdam / 09-10-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Dit bedrijf is een mooi bedrijf wat al 40 jaar bestaat.
    Ze zijn normaal tegen de mensen en ook deskundig zijn ons alfa159 is een pracht auto in de juiste staat. david beckers / uithoorn / 23-09-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 26-08-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Ron Hendriks / Zoeterwoude / 26-08-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • prettige, duidelijke en vakkundige service J. vd Vaart / W verlaat / 19-08-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • Dhr./mevr. / / 19-08-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Mijn partner loopt daar denk ik al 25 jaar. Familie van de Tol nemen de tijd voor je. Altijd even een kopje koffie en een praatje, mis alleen de koek bij de koffie, die moet ik zelf mee nemen. Vorige week woensdag hebben ze ons een nieuwe auto geleverd, ondanks het geen Alfa dealer meer is, staat de knal rode Gulietta sport voor de deur, dan moet je wel tevreden zijn. Vriendelijke groet,
    Corrie van Wijk Corrie van wijk / De Meern / 25-06-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Dali Vucinac / Beverwijk / 24-06-2013 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 10
    8,7
  • Dali Vucinac / Beverwijk / 24-06-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Prima ervaring gehad, mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Donny Brinkmeijer / Woerden / 21-06-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Theo Odijk / Leiden / 28-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Goed geholpen erg vriendelijk. Ina Roeden van / Vleuten / 27-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Henk Kroon / Rotterdam / 25-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Zeer goed, we werden op de eerste plaats telefonische correct ter woord gestaan door sander, hij belde vrijdagavond ongeveer 17.30uur terug dat alles oke was omdat we van ver moesten komen.Bij aankomst een zeer vriedelijk ontvangst ook door de eigenaren zelf, en natuurlijk een mooie auto meegenomen, dat is heel fijn dat je niet twee keer hoeft te rijden. dat heb je overal lang niet. Gea Jansen of Lorkeers / Rijssen / 12-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Klantvriendelijk, prettig en deskundig in omgang naar klanten toe Dhr./mevr. / / 18-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer aangenaam & professioneel Margie Mans / Dordrecht / 18-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Alles helemaal prima.
    Klantvriendelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid,betrouwbaar. Joke Jonkhoff / Amsterdam / 18-02-2013 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Wij hebben een gebruikte auto bij Wil van der Tol gekocht Ben Woudenberg van / Wijk bij Duurstede / 05-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Autobedrijf van auto liefhebbers met passie en dit van vader op zoon. Maken op gepaste wijze gebruik van online mogelijkheden. Hebben zelfs een mobiele app. van het autobedrijf. Presentatie van de auto's is heel goed. Auto's worden keurig gepoetst afgeleverd. Je stapt als het ware altijd in een "nieuwe auto". Afhandeling allemaal keurig verlopen. Eric Verhoeven / Deurne / 05-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik heb hier een 2e hands alfa gekocht. Er waren een paar kleine mankementen aan de auto, maar door van beide kanten wat te geven en te nemen is alles in no-time echt supergoed opgelost! Ben erg tevreden en zal nog regelmatig langskomen voor mijn onderhoud! Jasper van der Velde / Gouda / 12-01-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Ik kwam voor de goedkoopste auto, werd toch goed geholpen. Eeen paar kleine dingen had ik zelf anders gedaan, maar de Service is prima en ik denk dat ik een eerlijke prijs heb gekregen (zonder te hoeven onderhandelen) Gerben van Putten / Mijdrecht / 03-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • Ik heb een zeer goede ervaring met autobedrijf wil van der tol.
    De auto is perfect opgeleverd.
    Kleine puntjes die ik aan gegeven had zijn verholpen.
    betrouwbaar klantvriendelijk super bedrijf Marcel van Hell / Swifterbant / 14-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Tweede hands auto gekocht. Vriendelijk en oprecht te woord gestaan. Klikte gelijk. Eindelijk is een keer geen bedrijf met dubbele agenda. Gewoon geen nonsens maar duidelijkheid. Bijv levering winterbanden duurde wat langer,werd gewoon even gebeld met eerlijke uitleg, nou dan kan ik er mee leven. jan jansen / amselveen / 12-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Hans Bregman / Zegveld / 09-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • prima service !! M Lataster / Utrecht / 08-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Heb alleen maar zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

    Zeer klantvriendelijk, meedenkend en goede service Lidy van Tol / De Meern / 31-10-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Occasion gekocht.
    Dhr./mevr. / / 31-10-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Op aanbeveling van kennis zijn we bij deze garage terecht gekomen.
    Wij zijn benieuwd naar het vervolg van onze relatie met deze garage Raymond Tieland / Utrecht / 30-10-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 6
    6,7
  • vraag geplaatst, niets meer gehoord! Dhr./mevr. / / 27-10-2012 / Andere reden
    Aanbeveling nee
    Service 2
    Deskundigheid 2
    Prijs kwaliteit 2
    2
  • ik wilde een tweedehands auto kopen als kado voor mijn man zijn 50 ste verjaardag een cabrio, ik heb toen deze firma gevonden deze had een leuke auto staan, ik wilde het eerst buiten mijn man omdoen, maar heb toen besloten dit niet te doen, helaas was hij niet geinsteseerd, maar ik ben prima behandel door w.van der tol. yvonne mol hansen / dronten / 15-09-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Kimberley van Gulik / Woerden / 24-05-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • PRIMA, met hoofdletters Eric Pieters / Bilthoven / 24-05-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goed bedrijf,
    als je een occasion koopt hoef je
    geen rij-klaar maak kosten hoef je te betalen.
    dus dat scheelt ook weer in de portomonee!! Niick / / 28-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Een betrouwbare dealer met uitstekende service Jon / Mijdrecht / 21-02-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Een sterk punt van het bedrijf is de persoonlijke aandacht en dat men de tijd neemt om een praatje te maken. Jan H. Berkelaar / Vinkeveen / 21-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • een prettig bedrijf met goede service. je voelt je als klant welkom en niet een nummer zoals in grotere bedrijven. Tiny Balk / Cothen / 20-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Onlangs occasion aangeschaft en erg goed geholpen.
    Goede inruil prijs, goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel. Rick Tervoort / Woerden / 20-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Van oudsher een zeer goede relatie met dit bedrijf al meer dan 40 jaar Wout Berkelaar / Vinkeveen / 03-02-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • wim ros / vinkeveen / 03-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
Bron: klantenvertellen.nl

 

Uw mening is erg belangrijk voor ons bedrijf.
Wij horen daarom graag hoe u ons bedrijf ervaren heeft zodat wij onze service en diensten nog verder kunnen verbeteren.

Klanten reviews

Onze klantbeoordelingen
8,5

282 beoordelingen

Lees hier de beoordelingen van de klanten welke u reeds voor gingen.

Het laatste nieuws

Vacature administratief medewerker/ster

...

Lees verder >> Meer nieuws