In de spotlight

Jaguar XJ
3.0 V6D PORTFOLIO | 64DKM | NIEUWSTAAT | ALL IN!!

Bouwjaar: september 2012
Km stand: 64.631 km Prijs: € 42.990,- Details van dit voertuig

Onze medewerkers


Wil van der Tol Jr. - Eigenaar / VerkoopleiderWil van der Tol 
Eigenaar/Verkoopleider
info@wilvandertol.nl

Leiding geven in de autobranche is een uitdagende job. Ik ben trots op het bedrijf wat wij vertegenwoordigen en bovenal op onze klantvriendelijke en goed opgeleide medewerkers. Dagelijks leid ik ons autobedrijf en  vooral de in/verkoopafdeling, waarin wij u graag helpen bij het kiezen van een geschikte auto.


Marielle Pelikaan - AdministratieMariëlle Pellikaan
Administratie
admin@wilvandertol.nl

Inmiddels ben ik al 15 jaar werkzaam bij het bedrijf. Op maandag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig en verzorg ik de administratie. Alles op tijd af en alle cijfertjes op zijn plaats, het blijft elke week opnieuw een mooie uitdaging.


Sander Tervoort - VerkoopadviseurBart Hazenoot
In- & Verkoopadviseur
verkoop@wilvandertol.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto, of wilt u uw auto verkopen? Door mijn jarenlange ervaring en kennis van alle verschillende merken en mijn passie voor auto's ben ik de aangewezen persoon om u te adviseren. Ik ben op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag tot uw beschikking in onze showroom.


Gilbert Wijna - ReceptionistGilbert Wijna
Receptionist
receptie@wilvandertol.nl

Al 26 jaar ben ik werkzaam bij Autobedrijf Wil van der Tol.  Op de receptie help ik u graag met het maken van een afspraak. Ik zorg dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt, en dat de reparatie goed zoals afgesproken word uitgevoerd. Tevens is het geven van een goed advies over eventuele reparatie aan  uw auto een belangrijk deel van mijn werk.


Erik van Vliet - Magazijn / 1e monteurErik van Vliet
Magazijn/1e Monteur met APK
magazijn@wilvandertol.nl

Voor het goed kunnen uitvoeren van een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto zijn de juiste onderdelen nodig. Een van mijn taken is om te zorgen dat de onderdelen voorziening in orde is. Daarnaast ben ik ook 1e monteur met APK en ben alweer een aantal jaren met veel plezier werkzaam bij Autobedrijf Wil van der Tol.


Rik Nieuwenhuis

Rik Nieuwenhuis

Dignosetechnicus / 1e monteur met APK

 

Sinds de zomer van 2013 werk ik bij Autobedrijf Wil van der Tol. Iedere dag van de week ben ik aanwezig voor onderhoud en/of reparatie aan uw auto. In 2016 heb ik de opleiding voor technisch specialist afgerond, zodat ik nog sneller en efficiënter een diagnose kan stellen. Voor vragen over uw auto bent u bij mij ook van harte welkom.


Marco Doornebal - Aircospecialist / 1e monteurMarco Doornebal
Aircospecialist/1e Monteur met APK

Al ruim 18 jaar ben ik 1e automonteur met APK en Stekairco diploma bij Autobedrijf Wil van de Tol. Met veel plezier zorg ik ervoor dat uw auto na een reparatie en/of onderhoud weer goed en veilig de weg op kan. Grote reparaties/revisies zijn mijn specialiteit. Het is een uitdaging om die goed en met precisie uit te voeren.

 

Bedrijfsfilm

Stel een vraag

Zoek uw droomauto direct in onze voorraad

Bekijk hier onze actuele voorraad voertuigen
Naar de occasions >>

Voertuig niet gevonden?
Plaats een zoekopdracht en wij zullen voor u op zoek gaan naar uw
droomvoertuig!
Zoekopdracht plaatsen >>

Twitter

Online offerte aanvragen

Kostdat


Klantenbeoordelingen

Klanten vertellen